Every step of the way pakket

8 sessies verspreid over je verlovingsperiode ( sessie van onbeperkte duur)+ email achteraf 

+ DATE IN A BOX

Wat bespreken we?

  • Waar te beginnen?
  • Vastleggen timeline
  • Bespreken budget
  • Keuze van leveranciers
  • Step by step pakken we elk aspect van het plannen samen aan

+ DATE IN A BOX opgestuurd naar je thuis. Een ontspannende, zoals de naam het al verklapt, date in a box om samen met je hubby to be even te ontspannen van al het plannen. 

Voor wie?

Alle bride to be’s die graag hulp willen bij elke stap van het proces van het plannen van je droomhuwelijk. We bespreken budget, leveranciers, valkuilen en belangrijke topics. Zo kan je al mijn tips meenemen naar je locatiebezoek, menubespreking van je cateraar, … 

Dit vervangt een weddingplanner volledig. Je betaalt dus maar 1/4de van de prijs van weddingplanner maar hebt toch begeleiding bij alle aspecten van je huwelijksplanning.

Investering?

€ 650 (incl btw)

Interesse?

Als je op onderstaande knop drukt, kom je rechtstreeks in onze online agenda, zo kan je een datum en tijdstip kiezen waarop we de coaching calls doen. Na het kiezen van een datum (je hoeft alleen de eerste sessie vast te leggen) krijg je via de agenda de betaalopties. Deze afspraken kunnen overdag, in de avond & in het weekend, ideaal voor de busy brides to be dus. 

Inclusief worksheets, checklists en timeline, onze cursussen en e-books gratis. Na elke coaching call krijg je van ons een presentatie met alle vragen en plannen die we besproken hebben zodat je met iets concreet aan de slag kan.

0