Help me plan pakket

4 sessies van onbepaalde duur via webinar + email achteraf + DATE IN A BOX

Wat bespreken we?

Eerste sessie gelijkwaardig aan het getting started pakket.

Tweede sessie na verloop van tijd, check in dat je op schema zit, vragen beantwoorden over je leveranciers, vragen die je moet stellen als je een locatie gaat bezoeken, … 

Derde sessie halfweg je verlovingsperiode om te kijken hoe het vlot, checken van je schema, bespreken van je budget vooruitgang, volgende stappen in je timeline plannen.

Vierde sessie vlak voor je huwelijk om je draaiboek te bespreken en de laatste periode vlot in te gaan tot je bruiloft.

+ DATE IN A BOX opgestuurd naar je thuis. Een ontspannende, zoals de naam het al verklapt, date in a box om samen met je hubby to be even te ontspannen van al het plannen. 

Voor wie?

Voor alle bride to be’s die wat hulp willen om te starten, die van zichzelf weten dat ze iemand nodig hebben om hen op schema te houden en die zekerheid willen dat ze niets vergeten.

Investering?

€400

Interesse?

Als je op onderstaande knop drukt, kom je rechtstreeks in onze online agenda, zo kan je een datum en tijdstip kiezen waarop we de coaching calls doen. Na het kiezen van een datum (je hoeft alleen de eerste sessie vast te leggen) krijg je via de agenda de betaalopties. Deze afspraken kunnen overdag, in de avond & in het weekend, ideaal voor de busy brides to be dus. 

Inclusief worksheets, checklists en timeline, onze cursussen en e-books gratis. Na elke coaching call krijg je van ons een presentatie met alle vragen en plannen die we besproken hebben zodat je met iets concreet aan de slag kan.

 

0