CEREMONIEMEESTER

Een ceremoniemeester staat in voor de begeleiding van je trouwdag. Het ontvangen van de leveranciers, mee de tijd in de gaten houden, een klankbord zijn voor jullie als koppel, familie en vrienden. Ceremonie en feest in goede banen leiden is het hoofddoel.

Jullie kunnen perfect zelf je huwelijk plannen maar door een ceremoniemeester aan te nemen, zorg je dat ook je huwelijksdag perfect verloopt zonder dat jullie zelf moeten denken aan alle kleine details. 

  • Kennismakingsgesprek om een feel te krijgen van jullie sfeer, thema en ideeën
    (kan via computer of persoonlijk)
  • Locatiebezoek
  • Contacteren van alle leveranciers twee weken voor het huwelijksfeest
  • Netwerk van leveranciers waar ik op kan terugvallen indien er iets mis gaat
  • Klaarzetten van locatie(s) op jullie grote dag
  • Aanspreekpunt voor leveranciers, vrienden en familie
  • Begeleiding doorheen de dag, opvolgen van alle stappen van jullie huwelijksfeest (12u)
 
 

€1200 (excl btw)

Je kan het ceremoniepakket ook combineren met de styling van jullie huwelijksfeest. Dit is ons populairste én voordeligste pakket. Door beide pakketten te combineren bespaar je maar liefst €500, voor vragen of de infobrochure stuur ons een email of berichtje.

Dit zijn natuurlijk basispakketten en de prijs kan sterk variëren naar gelang jullie wensen en noden. Aarzel dus zeker niet om ons een email of berichtje (via het contactformulier hieronder) te sturen voor een persoonlijke offerte op maat.

Ook is het leuk om te vermelden dat ik steeds mijn rentals gratis ter beschikking stel van al mijn koppels. Heb je dus nog last minute aankleding van je event nodig dan brengen wij deze graag mee. 

Ook voorzie ik (inbegrepen in de prijs) als daar vraag naar is graag bezigheden voor de kids op je huwelijksfeest, en niet onbelangrijk neem ik steeds mijn ’emergency bag’ mee met naaidoosje, zonnecrème, lijm, …

NIEUW

Sinds kort hebben we infobrochures waar alles nog eens duidelijk in staat. Moest je zo ééntje willen, mag je ons steeds contacteren.

 

*Alle prijzen weergegeven op de pagina zijn exclusief BTW en kilometervergoeding van 0,20/km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0