Private events

 

Denk bij private events aan alles van huwelijken tot communiefeesten, verjaardagen en familiefeesten.

Ben je een #pinterestbride en heb je een overvloed aan ideeën, maar ontbreekt het je in materiaal, of know-how over waar je alles kan vinden?

Heb je een upcoming event, heb je je hele aankleding al bij elkaar maar vind je geen geschikte locatie? Of weet je juist je locatie al maar weet je niet goed hoe te beginnen aan de aankleding of het vinden van een origineel thema?

Bij Meraki Events staan we in, zowel om je event van A tot Z te plannen en om te zetten naar een schitterende dag, als je te helpen met één bepaald aspect of enkele aspecten van je event. Zo is er een formule voor iedereen.

Vraag vrijblijvend naar wat we voor jou kunnen betekenen.

Onder het menu ‘Tarieven’ vind je meer informatie over de inhoud en prijs van onze ceremoniemeester en stylingpakketen en de huwelijksplanning. 

 

Ik ben ook opgeleid om de volledige bloemenstyling voor eender welk event te voorzien. Van bruidsboeketten, tafelstyling, bloemeninstallaties en corsages, we hebben het allemaal al gedaan. Dit doen we in samenspraak met een planning, ceremoniemeester of stylingboeking. Vraag naar de mogelijkheden.

0