Services

Download nu de brochure

Get the brochure

Boho wedding styling
Picture by Stef Reynaert

Flowerstyling

Hecht jij veel belang aan mooie bloemen/groen op je huwelijk en wil je dat de florale aankleding van je huwelijksfeest mee past in de styling en de algemene sfeer die je voor ogen hebt?

Dan zorgen wij dankzij jaren ervaring en een opleiding van 2 jaar voor de perfecte aanvulling van je droomdag.

Dit is inclusief het gratis gebruik van vazen, backdrop en ander bloemenmateriaal.


vanaf €800

Styling + flowerstyling

Wij kleden je feestzaal, ceremonie, kerk, … aan met een warm, gezellig gevoel. Wij staan ook in voor bloemen, grafisch design en drukwerk en onze rentals mag je gratis gebruiken. Zo creëren we een totaalplaatje dat perfect bij elkaar past.

Inclusief gratis rentals.


Vanaf €2800

Picture by Images de Julie
Picture by Beelderig Sie

Coördinatie + styling + flowerstyling

We zorgen ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen, ontvangen worden en bij ons terecht kunnen met eventuele vragen zodat jullie enkel van de dag hoeven te genieten. 

Ook het coördineren van alle leveranciers en het zorgen dat iedereen exact weet wanneer en waar ze moeten zijn verloopt vlekkeloos dankzij ons uitgebreid draaiboek.

Hiernaast verzorgen we ook de gehele aankleding + florale aankleding van je huwelijk.

Inclusief gratis rentals.


vanaf €3565

Weddingplanning + Coördinatie + styling + flowerstyling

Geen tijd, zin of voldoende kennis om het trouwfeest van je dromen te creëren? Laat de volledige planning dan aan ons over. Samen met jullie werken we naar je grote dag toe. Wij zijn je klankbord, je problem solver en het is mijn absolute missie om wat jij voelt om te zetten in een vlekkeloze, stressloze en prachtige dag. Dit is het ultieme all-in concept, complete ontzorging.

Inclusief gratis rentals en een persoonlijke wedding website.

 


Vanaf €4900

Picture by Images de Julie
Picture by Images de Julie

Dagcoördinatie

Jullie plannen alles zelf maar willen dat de dag zelf zonder problemen verloopt. Wij zijn er zowel vooraf als tijdens je huwelijksdag om de kleine en grote stresskes weg te nemen.

Vooraf krijg je begeleiding met je dagplanning, advies over leveranciers,… 
We brengen alle leveranciers samen en overlopen het draaiboek en de dagplanning. We zijn hun aanspreekpunt. De dag zelf zorgen voor het ontvangst van je leveranciers en je gasten.


Vanaf €1497

F.A.Q.

Bekijk hier onze meest gestelde vragen.

Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een ceremoniemeester?

Als weddingplanner zorg ik voor alle opzoekwerk, contacteren van leveranciers, opvragen en vergelijken van offertes, opstellen van een budgetplan en zoveel meer. Jullie hoeven enkel mijn werk te bekijken en de finale beslissingen maken. Uiteraard vinden we bij Meraki  samenwerking heel belangrijk en hou ik jullie elke stap van de weg op de hoogte. Jullie kunnen via de lopende checklist volgen waar ik momenteel mee bezig ben en tegen wanneer je van mij antwoord kan verwachten.

Als ceremoniemeester zorg ik enkel voor het advies gedeelte. Ik verwijs jullie graag door naar mijn favoriete leveranciers maar het contact met die leveranciers en het opvragen van de offertes en dergelijke ligt in jullie handen. Uiteraard ben ik wel een klankbord en bekijk ik graag mee de opties maar het eigenlijke werk is aan jullie. Hier wel bij inbegrepen is het opmaken van de dagplanning en het draaiboek.

Ik steek graag zelf de handen uit de mouwen. Mag ik nu niets meer doen als ik jou boek?

Tuurlijk niet! Ik werk mét mijn koppels en niet voor mijn koppels. Ik vind het belangrijk dat jullie volledige inspraak hebben in wat ik voor jullie huwelijk voor ogen heb. Dat kan zelfs, indien je dit wil, tot zo ver dat we op een zonnige namiddag samen de bedankjes knutselen met een cava’tje. 

Zijn de meetings beperkt?

Nee! Jullie krijgen na het vastleggen van Meraki een afsprakenkalender waarin ik aangeef wanneer wat moet besproken worden zodat jullie jullie agenda goed kunnen plannen, en ik weet na enkele jaren ervaring ook perfect hoeveel afspraken we nodig hebben om alles te realiseren maar indien je extra meetings wilt, dan is dat absoluut mogelijk, zonder meerprijs.

Hoe kan ik je bereiken?

Bij Meraki werken we met een communicatieplatform waar je na boeking een login voor krijgt. Via dit kanaal kan je vragen stellen, afspraken maken, kunnen we chatten en bestanden delen. Offertes, contracten en weddingplanning tools zoals checklists hou ik hier ook allemaal netjes bij. Hier antwoord ik binnen de 48u op de vragen en berichtjes.

Verder maak ik voor jullie ook een algemene grote interactieve checklist waar ik taken kan toedelen aan jou en aan mezelf en mijn team. Zo kan jij steeds volgen wat next op de lijst is en waar ik momenteel mee bezig ben.

Voor dringende zaken kan je me bereiken via whatsapp. Bij Meraki dus geen eindeloos heen en weer ge-mail.

Heb je een opleiding gevolgd?

Ja! Ik volgde een opleiding eventmanagement waar ik alles in verband met organiseren onder de knie kreeg. Ook ben ik nog steeds bezig met een bloemenopleiding, die ik momenteel al bijna 2 jaar volg en waar ik elke maand nog van bijleer. Verder ben ik ook al 3+ jaar actief met Meraki en is de ervaring die ik reeds opgedaan heb van onschatbare waarde.

Ik heb het budget niet om iemand in te huren maar wil wel graag bijgestaan worden door een professional.

Geen probleem. Ik probeer zoveel mogelijk koppels te helpen op weg naar hun droomdag. Onder het tabje ‘DIY bride’ kan je terecht voor allerlei gratis tips en tools maar ook videocursussen voor de styling, planning en budgetplanning van je huwelijk aan een fractie van de prijs van een weddingplanner. Verder lever ik ook enkele extra services zoals adviesgesprekken of het maken van een custom wedding website.

Werk je alleen?

Nee. Zowel achter de schermen voor IT en administratie, als voor de huwelijken heb ik het geluk om hulp te krijgen van een team dat helemaal achter Meraki staat. Mijn man helpt me ook steeds opbouwen en afbreken op de huwelijksdagen en zal je waarschijnlijk ook zien verschijnen op een locatiebezoek. Verder zijn er een hoop ceremoniemeesters en stylisten die me doorheen het jaar bijstaan voor grotere projecten. Moest er ooit eens iets gebeuren dan ben ik zeker dat jij sowieso geholpen zal worden op je trouwdag door iemand die door en door weet wat Meraki beloofd te leveren.