The wedding coach

Zelf je bruiloft plannen is natuurlijk super fijn, zeer stressvol met momenten, maar veel bride-to-be’s wagen zich aan het grote onbekende en gaan zelf aan de slag met het vinden van locatie, leveranciers en catering.

Zo klinkt het natuurlijk ook vrij gemakkelijk, jammer genoeg is het dat niet altijd. Leveranciers laten niet meer van zich horen, je voorziet geen back up plan voor je outdoor wedding en het giet op je huwelijksdag, … Dat zijn de problemen die iedereen kent. Maar heb je er al aan gedacht dat je afspreekt met een foodtruck, je ook best even vraagt welk voltage zijn verlengkabel moet hebben? Of dat de locatie van je keuze ook een minimumaantal gasten verwacht en indien je daar niet aan komt, je moet bijbetalen? Of heb je misschien nog nooit gehoord van het woord schenkrecht? 

Heb je gewoon geen budget om aan een weddingplanner te geven of wil je graag alles zelf doen? Daarvoor heb ik, als eerste onderneming in België, een online coaching programma ontwikkeld voor alle DIY brides die net dat beetje ondersteuning nodig hebben.

Ik bied 4 soorten pakketten aan die je kan terugvinden in de subcategorieën van ‘the wedding coach’ tab.

 

 

Je kan in verschillende delen betalen bij het every step of the way pakket en het help me plan pakket.
wedding coach