Creativity is nothing but a mind set free.

Nieuwe mogelijkheden bij Meraki Events.

Vaak heb ik duizend en één dingen in mijn hoofd, belangrijk, onbelangrijk, creatief of gewoon over het huishouden. Om op zijn minst op professioneel vlak die creatieve gedachten wat meer tot zijn recht te laten komen, maakte ik een investering. Of beter kreeg ik van mijn lieve oma en hubby een Cricut explore 2 machine. Zo weinig gebruikt in België dat ik zelfs een nieuwe stekker heb moeten kopen omdat die alleen werd geleverd met een UK stekker en die passen hier dus niet. Maar dat geeft me dus de mogelijk om heel originele dingen zelf te maken. Over wat gaat dat dan? Dat leg ik hier uit.

Met mijn nieuwe machine heb ik de mogelijkheid om dingen die ik voor mijn klanten anders moest uitbesteden, nu zelf te creëren. Dan spreek ik over menukaarten, uitnodigingen, stickers, gepersonaliseerde bridesmaids of groomsmen gifts, bedrukte tshirts, welkomstborden, allerhande decoratie zoals vlaggen, cupcakeprikkers, naamkaartjes, …

De opties zijn eigenlijk bijna eindeloos. Hoe ga ik dit nu inzetten? Klanten die bij mij komen omdat ze nood hebben aan een (wedding)planner voor hun feest hebben dus sowieso de mogelijkheid om ook hun benodigdheden via mij te bestellen. Mét korting uiteraard.

Maar ook particulieren die enkel op zoek zijn naar originele, handmade goodies voor hun feest, kunnen bij mij bestellen.

Aarzel dus zeker niet om me te contacteren via mail of als privéberichtje op facebook op instagram. Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met jou!

Ik ben nog aan het bekijken om ook een webshop op te zetten om alles wat overzichtelijker te maken dus stay tuned! Kijk hieronder alvast voor enkele voorbeeldjes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0