Welkom!

Vragenlijst

Hey! Nog eens zeggen dat ik het heel erg fijn vind om jullie huwelijk te mogen vormgeven. Via deze vragenlijst krijg ik een beter inzicht in wie jullie zijn, wat jullie willen, hoe ik kan helpen om jullie huwelijksdag vorm te geven.

Neem er even de tijd voor, ga af op je gevoel en koppel er een date – avond aan hé 😉

De 6 fundamenten van Meraki events

Na jaren ervaring heb ik geleerd dat als we deze 6 dingen juist hebben vanaf het begin, dat de rest van de planning zonder problemen verloopt. Ik wil dat jullie blij zijn met elke euro die we investeren, dat alle keuzes goed voelen en dat jullie een droomdag kunnen beleven. Dit geeft ons de beste start om dat waar te maken.

Dagindeling

Dit gaat effect hebben op de offertes! Bijvoorbeeld je cateraar en fotograaf zullen hun offerte baseren op het aantal uren dat ze aanwezig moeten zijn. Een idee hebben van wanneer je de dag wil laten beginnen en eindigen is dus aangeraden.

Budget

Altijd altijd altijd eerst je budget bepalen! Ga na wat je persoonlijke kosten zijn, wat je nog graag wil bereiken in de nabije toekomst (bijv. een huis kopen, kinderen krijgen) en bekijk je spaargeld en eventueel geld dat je krijgt van je (schoon)ouders

3 non-negotionables

Kies samen met je partner 3 dingen waarop je niet wil besparen. Dit zijn de 3 belangrijkste dingen voor jullie voor een geslaagd huwelijksfeest. Bijvoorbeeld fotograaf, goed eten, leuke muziek. Hier nu afspraken over maken zal je ruzie besparen in de toekomst.

Stijl/vibe

Kies alleen leveranciers die passen bij je stijl, thema of locatie. Wil jij bijvoorbeeld een tenthuwelijk zorg dan dat je leveranciers kiest die hier ervaring mee hebben, want dit zijn geen gemakkelijke huwelijken.

Gastenaantal

De kostprijs van je hele huwelijk wordt bepaald door het aantal gasten. Het definitieve aantal moet nog niet maar je cateraar heeft zeker een schatting nodig en ook je locatie zal afhangen van het aantal gasten.

Alleen voor jullie zelf

Doe geen dingen alleen om anderen te plezieren of omdat je denkt dat dit maatschappelijke gewoontes zijn. Creëer een huwelijksfeest rond jouw persoonlijkheid. Je komt al heel ver als je deze vraag kan beantwoorden: Wat doe jij het allerliefste met je partner op een zondagnamiddag?

Vragenlijst koppels
Dit mag je aangeven per dagdeel indien dit voor jullie van toepassing is.
Hoe verloopt jullie huwelijksdag? Is dat in verschillende dagdelen met verschillende groepen, doen jullie liever alles aansluitend of heb je liever een rustig momentje met de suite in de vroege namiddag?
Beschrijf jullie worst, best, good case scenario. In het slechtste geval geven jullie €.... uit, in het beste geval geven jullie €... uit en jullie zijn tevreden met € ...
Bijv: kleuren, thema, ... of ook wel: "Wat willen jullie dat jullie gasten zich herinneren?"
Bijv: belangrijke gebeurtenissen, hobby's, toekomstplannen
Van bepaalde leverancier tot een stylingdetail, ga af op je gevoel.