Rentals

EDIT: MOMENTEEL IS DEZE PAGINA NIET VOLLEDIG. DE LAATSTE MAANDEN KOCHTEN WE VELE NIEUWE DINGEN AAN. BINNENKORT KAN JE HIER EEN RENTALBROCHURE VINDEN, VOORLOPIG ZIJN ONZE RENTALS ENKEL BESCHIKBAAR VOOR DE KLANTEN VAN MERAKI EVENTS.


Maak je gebruik van onze planning skills dan krijg je onze verhuurbare artikelen er natuurlijk gewoon bij, we are a package deal.

Momenteel hebben we vintage servies en bestek te huur. Leuk voor high-tea’s als vrijgezellenfeest of verjaardag, als servies om te gebruiken bij een babyborrel, …

En receptietafels, als ook hun aankleding, denk aan de standaardhoezen, maar ook fijner linnen.

Een heel assortiment zinken teilen is toegevoegd aan onze rentalsdatabank! Ideaal om te gebruiken als originele drankbassins of om bloemen en kaarsen in te verwerken. 

6 drankdispensers

Ideaal om water of limonade in aan te bieden op een gezellig tuinfeest.

Assortiment kleine vaasjes

Doorzichtige linnen met of zonder kant

Te gebruiken bij het versieren van een trouwboog, tafel of backdrop. Ook tof als aankleding van het gangpad van kerk of ceremonie. Bijkomende bloemenstyling kunnen we ook verzorgen.

Vintage suitcases

Te gebruiken als decoratiestuk of het verzamelen van jullie kaartjes.

Vintage punch bowl en asbakken

Schildersezel voor welkomstbord

Welkomstborden kunnen bij ons op maat gemaakt worden. Graag een mailtje of berichtje via het contactformulier op onze website voor de mogelijkheden. 

Houten boomschijven

Schildersezeltjes

Verschillende soorten kandelaars (zwart en wit)

Kids corner

Het voorzien van allerlei spelletjes, knutselmateriaal, tekeningen en decoratie voor de kids corner kunnen we steeds voorzien. We hebben ondertussen een groot aantal materiaal verzameld.

Assortiment blauwe vazen

Gouden vintage ringdoosje

Geometrische gouden decoratie

Flower hoops

Grijze stenen kandelaars