Wedding academy membership

Heb jij of wil jij een succesvol bedrijf in de huwelijkssector? Of je nu fotograaf, weddingplanner, bloemiste, MUA, locatie, verhuurbedrijf, catering, … bent, de huwelijkssector vraagt een speciale aanpak. 

Businessopleidingen vindt je overal, maar eentje specifiek voor de huwelijkssector bestaat niet in België. Tot nu dan.

Ik creëerde de WAM omdat ik deze opleiding zelf mistte toen ik begon met mijn eigen bedrijf. Ik volgde zelf al meer dan een jaar intensieve coaching. Ik investeerde meer dan €10.000 aan mijn persoonlijke & zakelijke groei en wil al deze kennis nu graag doorgeven aan anderen.

Mijn bedrijf is ondertussen zelf uitgegroeid tot een succes. Ik werk samen met fantastische koppels en heb elk jaar opnieuw een volzet trouwseizoen.
Ik word betaald naar waarde, werk wanneer en waar ik wil en heb genoeg tijd om bij mijn 3 kindjes te zijn. Dit wil ik ook voor jou.

Het is een opleiding die focust op het HOE uitbouwen van een succesvol bedrijf. Ik integreer daarom 4 pilaren; Business kennis, mindset, kennis van de sector & community support. Hieronder leg ik uit wat deze voor jou kunnen betekenen.


Business kennis

De coaching calls (2x/maand) zitten bomvol kennis om je bedrijf naar een nieuw niveau te tillen.

Het leerplatform bevat mini-cursussen en video tutorials die elke maand worden aangevuld.

Community support

Je krijgt toegang tot een privé facebookgroep waar er vragen mogen gesteld worden, waar je advies of tips kan zoeken of je struggles kan delen. Daar bepalen we ook samen het onderwerp van de brainstorm calls. Heb jij iets specifieks nodig waar je op dat moment nog geen info over vindt op het leerplatform, dan wil ik gerust een extra cursus maken of training opnemen om je op weg te helpen.

Elke 2 weken komt er ook een topic over eventuele samenwerkingen.

Mindset

Zonder de juiste mindset kom je nergens.

– Jezelf verkopen met zelfvertrouwen
– Jezelf laten betalen naar waarde
– Alleen werken met je ideale klanten
maar ook
– work/life balance
-je grenzen bewaken
en dergelijke zijn cruciale mindset onderdelen die allemaal besproken worden.

Kennis van de huwelijkssector

Alhoewel de WAM geschikt is voor iedereen die een job uitoefent in de huwelijkssector is hij wel heel specifiek gericht op de sector. Alle kennis die je ziet in de coaching calls zal toegepast zijn op de sector.

Een business opleiding vind je overal, maar eentje specifiek voor deze sector is uniek!

Schrijf je in


Schrijf je in
Join de wachtlijst

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe info over de wedding academy membership? Zet je dan nu op de wachtlijst.

    Powered By ConvertKit

    Wil je alvast aan de slag?