Work with me

WEDDINGS

 

Planning verloop

Elk huwelijk is anders. Ik vind dan ook dat je geen algemene timelines, checklists of to-do lijstjes kan maken.

Als je een Meraki koppel wordt, krijg je toegang tot je eigen portaal waar je alle informatie, to-do’s en timelines kan terugvinden die volledig op maat gemaakt zijn van jullie huwelijksfeest. Ik begeleid je stap voor stap en zorg dat je tijdig notificaties krijgt van de volgende fases in het planningsproces.

Ik werk volledig op maat van mijn koppels. Misschien heb je het druk op het werk? Dan praten we ’s avonds. Zie je het even niet meer zitten of heb je een pauze nodig omdat je er even tussenuit bent? Geen probleem, ik zorg dat alles achter de schermen blijft lopen. Zit je vast, heb je even nood aan een klankbord? Ik ben hier om je erdoor te loodsen.

 

How does it work?

Je krijgt je eigen online platform, daar vind je een master to-do list van de grote zaken zoals het vinden van je locatie tot de kleine details zoals het vinden van een gepast lettertype voor de naamkaartjes.

In elke fase hebben we een (online) gesprek waarin ik op zoek ga naar jullie voorkeuren. Ik stel je daarna een aantal leveranciers voor met vergelijking qua kosten en kwaliteiten.

We blijven doorgaan tot we de beste leveranciers vinden voor elk onderdeel van jullie trouwdag.

Ik blijf ondertussen jullie platform updaten zodat jullie kunnen checken waaraan ik momenteel bezig ben.

In de brochure die je kan vinden op de pagina ’tarieven’ kan je kijken hoe dat eruit ziet.

 

Vraag een moodboard aan 

calculator, calculation, insurance

Budgetplan

Budget is vaak het grootste stresspunt. Natuurlijk weet jij niet hoeveel een goede fotograaf kost of aan welke zaken je best wel wat meer spendeert en welke dingen we op een creatieve manier veel budgetvriendelijker kunnen maken.

Ik heb na enkele jaren ervaring als weddingplanner best wel een goed zicht op het totale kostenplaatje van een huwelijk. Wat ik geleerd heb is dat je voor bijna elk budget een mooi huwelijksfeest kan neerzetten. Heb je een lager budget dan zullen sommige keuzes enkel iets minder evident zijn, maar zeker niet minderwaardig.

On budget blijven, en liefst er nog wat onder, is voor mij echter wel een must. Daarom is één van de eerste gesprekken die we hebben over een outline of overzicht van jullie budget. Ik help jullie om je daaraan te houden en zorg voor oplossingen als er ergens meer ruimte moet worden vrijgemaakt.

Onderhandelen en de beste waarde voor jullie euros krijgen hoort daar ook bij. Bij het bespreken van het team dat jullie huwelijksdag mee vorm zal geven, krijgen jullie daarom van mij steeds minimum 4 leveranciers in een mooie vergelijking gegoten. Ik wijs jullie daar steeds op de voor- en nadelen en kost vs waarde.

In de brochure die je kan vinden op de pagina ’tarieven’ krijg je zicht op de  programma’s waarmee wij werken om het voor jou super overzichtelijk te houden.

 

My kind of people

De huwelijken die ik doe zijn vaak ongedwongen, relaxed en vooral heel fun. Dat zijn zeker geen klassieke, stijve huwelijken.

Het allerbelangrijkste is dat je gasten zich enorm amuseren, alles goed verloopt en het ‘one hell of a party’ wordt. Laat dat nu net zijn waar ik goed in ben.

 

De puntjes op de I

Het styling gedeelte zal je terug kunnen vinden in elke formule die ik aanbied. Ik heb een sterke voorliefde voor een styling die jullie persoonlijkheid weerspiegelt en ik vind dit dan ook een cruciaal onderdeel van jullie huwelijksdag.

Ik deed (en doe momenteel) hiervoor verschillende opleidingen van de psychologie achter kleuren tot een hands on bloemenopleiding om de mooiste flower art te kunnen voorzien.

Ik ga op zoek naar jullie visie en vertaal dit naar creatieve details die jullie huwelijksfeest af zullen maken. Ik betrek graag jullie persoonlijkheid, gedeelde hobby’s, je favoriete bloemen of sfeer in die aankleding.

Als we enkele stylingmeetings achter de rug hebben en we hebben beide een goed gevoel bij de keuzes die we maakten dan nodig ik jullie graag uit in mijn atelier om jullie tafelaankleding al eens live te komen bekijken. Ik zorg voor bloemen, servies, drukwerk & aankleding zodat jullie visueel al eens kunnen bekijken hoe alles er zal uitzien, dan kunnen we ter plaatse ook de laatste aanpassingen maken, indien nodig.

Misschien heb je helemaal geen idee wat je mooi vindt of weet je juist al elk detail van de aankleding? Beide is oké. We werken samen om erachter te komen wat jullie enthousiast maakt.