Wedding creator for fun, relaxed & romantic weddings

Meraki Events

Coaching, styling & planning your dream wedding

Nice to meet you

Wat doen wij?

Alhoewel ik het moeilijk vind om een ‘term’ te geven aan wat wij bij Meraki doen,
leunt het het dichtste aan bij ‘wedding creator’.

Wij doen maar een maximum van 10 huwelijken per jaar omdat ik mijn passie voor huwelijken ook combineer met andere activiteiten zoals het coachen van andere wedding professionals, het organiseren van ons side-project ‘pop-up weddings’ en nog enkele kleinere projecten en shoots.
Maar ook omdat we geloven in kwaliteit boven kwantiteit en ik mijn volle aandacht wil kunnen geven om onze huwelijken een geweldige ervaring te maken voor onze koppels en hun gasten.

Om toch zoveel mogelijk verloofde koppels te helpen vullen wij onze services aan met wedding coaching waarin we je bijstaan bij één of enkele onderdelen van het plannen van je huwelijk, (video)cursussen voor koppels die hun huwelijk zelf vorm willen geven en gratis tips & tools in onze ‘Wedding club’.

Working with me

Ik ben hier om je advies te geven, ik geloof sterk in het samen vormgeven van je huwelijk. Met mijn ervaring en jouw dromen creëren we samen jouw droomhuwelijk.

Het belangrijkste vind ik dat het hele proces leuk & gezellig is. Deze tijd krijg je, als het goed is, maar één keer in je leven en die moet je ten volle benutten!

Als Meraki koppel krijg je toegang tot een eigen portaal waar je alle informatie kan vinden die je nodig hebt bij het plannen van je huwelijk. Ik kan er bestanden delen, afspraken maken, meetings inplannen, to-do’s in het oog houden.
Je vindt er ook een basis aan planningtools zoals een lijst met vragen om te stellen tijdens je locatiebezoek, …

Advies, planning, een klankbord en styling & design, daar kunnen wij je mee helpen. Wist je dat ik ook bloemiste ben en dus de volledige bloemenstyling op mij kan nemen?

Join the wedding club

In de wedding club deel ik enkele keren per maand tips, advies, planningtools en relevante informatie. Wil je bij in de club? Schrijf je gratis in en laat mij je bijstaan in deze periode.

Eerdere projecten

Styled shoot

Let’s talk!

Zin in een gesprekje om te kijken waar ik jou kan helpen? Boek nu vlot een gesprek in via onze online agenda.

0